Hüseyin Aşut, Gençlerimize güvenmek zorundayız”

Hüseyin Aşut,  Gençlerimize güvenmek zorundayız”

Yönetim kurulu üyesi Hüseyin Aşut, Gönen Belediyespor'dan istenen ikinci savunmadan dolayı bir açıklama yaptı.






Gönen yönetim kurulu üyesi Hüseyin Aşut, Gönen Belediyespor'dan istenen ikinci savunmadan dolayı bir açıklama yaptı.   Tüm kışkırtmalara rağmen yalnızca takımlarını destekleyen bir taraftar topluluğu eminim ki tüm takımların hayalidir. Umarım hayali ilk gerçekleşen Gönen olur” dedi.

Gönen Belediyespor Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Aşut, son günlerde Gönen'de sıkça tartışılan tribün tartışmalarına son noktayı koydu. Gönenlilerin konuyu kendi içinde halledecek olgunlukta ve ileri derecede futbol bilgisine sahip olduğunu belirten Aşut, tribünlerdeki gençlerin bu takımın bir parçası olduğunu, onların yaz kış demeden yeşil beyazlı renkler için harçlıklarıyla deplasman yollarına düştüklerini belirterek Takımımız için sergiledikleri destek gösterisi ve tezahüratları küçümsenemez. Futbol, yönetim ve taraftarın, teknik heyet ve futbolcuların aynı hedefte olduğu zaman bütünüyle keyif veriyor. Hiçbir taraftarımız takımımızın cezalandırılmasını istemez. Bunu her şeyden önce kendi için istemez. Tribünlerdeki genç taraftarlarımızdan beklentimiz yalnızca takımımız lehinde tezahüratlarda bulunmaları. Bu ligde daha tecrübeli olan rakip taraftarlar zaman zaman bu tip kışkırtmaları yapacaklardır. Bunu sahada istediğini elde edemeyen takımlarının yerine bizlere ceza aldırmak için yapacaklardır. İşte biz bu noktada çok dikkatli olmak zorundayız. Tüm kışkırtmalara rağmen yalnızca takımlarını destekleyen bir taraftar topluluğu eminim ki tüm takımların hayalidir. Bu hayali gerçekleştirmek umarım Gönen'e nasip olur” dedi. Takımlarının çok iyi bir hava yakaladığını da belirten Aşut, yarın oynanacak Kestel maçı için de umutlu konuştu. Hüseyin Aşut, yeşil beyazlı futbolcuların kendi oyunlarını sahaya yansıtmaları halinde sahadan 3 puanla yarılacaklarını inançlarının tam olduğunu belirtti.

 



amatör
14.10.2012 01:45:50
selamlar. sayın hüseyin aşut`un açıklamasını okudum. sayın aşut yıllarca şu anki muhallefet partilerinde gönende üst düzey yöneticilik yaptı, şimdi akp`li gönen belediyesi gönen belediyespor da yöneticilik yapıyor. görüyorsunuz spor adamın duruşunu, görüşünü değiştiriyor. şimdi gençlerimize güveniyoruz, gençler kimlere güvencek...

Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı